Moški

Glej, tako bo blagoslovljen mož, ki se boji GOSPODA.

/
moški
moški

Večina sporočil namenjenih moškim ne doseže svojega cilja. Razlog je preprost: ne upoštevajo tega, kar je značilno za moško srce, njegove želje in potrebe, temveč ga poskušajo preoblikovati z različnimi oblikami pritiska. “ Takšen moški bi moral biti…To bi moral dober mož, oče, kristjan, vernik početi...” Naj bi bil odgovoren, občutljiv, discipliniran, zvest, marljiv itd. Nobenega dvoma ni, da so te stvari dobre, toda stalni pritiski, kakšen bi moral biti, naredijo več škode kot koristi.
Moški potrebuje nekaj drugega. Potrebuje globlje razumevanje tega, zakaj hrepenimo po pustolovščinah, bitkah in lepoti – ter zakaj nas je Bog naredil natančno takšne. Vsak moški je bil nekoč deček in vsak deček ima sanje, da bo nekega dne junak, da bo premagal hudobneža. Toda kaj se zgodi s sanjami, ko odrastemo?

Namen te strani za moške je, da pomagamo drug drugemu najti ponovno moško srce. Organiziramo različne dogodke za moške, redno pa se dobivamo vsako zadnjo sredo v mesecu.

 Želim jezditi po grebenu, kjer pričenja zahod; ne prenesem pogleda na zvezan korak in ne prenesem ograd, ne ograjuj me. - COLE PORTER -

PRIHAJAJOČI DOGODKI

4. JUNIJ

M srečanje

V soboto ob 18:00

Več →

16. JUNIJ

Čuvar Brata Svoga

V četrtek ob 09:00

Več →

KONTAKT

SREČKO KRAJNC
+386 (0)41 586 511
srecko.krajnc@bcmaribor.si

UTRINKI

Moško srečanje

Nova tema, novi izzivi za moške. Odkrij in spoznaj svojo poslanstvo. Bodi pravi moški....

Moško srečanje - zaključek

Sprehodili se bomo po letu 2016. Pogledali katere cilje smo izpolnili in kaj bi lahko izboljšali. Seveda pa želimo razvijati vizijo naprej tudi v letu 2017, kako se dotakniti moških src, da se duho...

MOŠKA KONFERENCA

8. moška konferenca "Čuvar brata svoga", ki se bo tudi letos odvijala v kampu Jankovič – Stari Pod v Adlešičih....