KONFERENCA ZA ŽENSKE

25. Maj 2019 ob 09:30 uri v Hotel Radin

konferenca za ženske
Ženska sodobnega časa mora znati uskladiti mnogo obveznosti in se znajti v najrazličnejših vlogah. Pričakuje se, da bo v mladosti najboljša študentka, saj ji bo le tako omogočena super kariera, ob kateri pa mora vestno izpolnjevati tudi družinske obveznosti. Mora biti komunikativna, vključena v družbo, nasmejana, simpatična, dobra, poštena, obdana z mnogo prijatelji, da bo uživala v zrelih letih. Pritisk se zdi nemogoč! Pa vendar ni slučajno, da živimo v sodobnem času. Čas, za katerega si ustvarjena, ima poseben namen!

Vabimo vas na konferenco za ženske, ki bo 25. maja 2019 v hotelu Radin v Radencih. Dogodek prireja "Ruta center" za ženske, ki deluje pod okriljem Binkoštne cerkve v Sloveniji in posebej poudarja povezovanje žena. Ruta center stremi k postavitvi ženske na mesto, za katero je bila ustvarjena, in k uresničitvi Božje volje za njeno življenje.

Tema letošnjega srečanja je "ROJENA ZA ČAS, KAKRŠEN JE ZDAJ." Glavna govornica srečanja bo ga. Sidonija Duh Gvozdić.

Konferenca se prične ob 9.30 uri in bo trajala do prib. 16. ure. 

Prijavnina, ki vključuje tudi kosilo, znaša 15€/osebo. Prijave so odprte do 20. maja, in sicer na telefonski številki 041 985 095 (Branka).

Ženske, lepo vabljene, da se nam pridružite!
PODROBNOSTI DOGODKA
25. Maj 2019
09:30
Hotel Radin
Poglej na facebook-u