Otroški tabor

22. Julij 2019 ob 17:00 uri v Ženavlje

otroski_tabor
Z veseljem vas obveščamo, da bo tudi letos organiziran otroški tabor. Enako kot v predhodnih letih se bo tudi tokrat tabor izvedel v prostorih Binkoštne cerkve Ženavlje, ki leži v osrčju prečudovitih Goričkih gričev in narave. 

Otroci, vabimo vas, da se nam pridružite in svoje počitniške dneve popestrite z vključitvijo v celo vrsto zanimivih dejavnosti, ki se odvijajo na taboru (poslušanje zgodb, glasba, ročna dela, delavnice, rekreativne in športne dejavnosti, družabne igre, pohodi, izleti, ...). 
Skupaj in razdeljeni v manjše skupine, ki združujejo do osem otrok iz različnih krajev Slovenije, bomo tako v medsebojnem druženju spoznavali izredno zanimiv in pisan svet ljudi, dogodkov in krajev opisanih v Svetem pismu, spoznavali pa bomo tudi ljudi, dogodke in kraje iz sedanjosti. 
Ob pomoči in skrbi posameznih vodij in animatorjev ter vseh sodelavcev otroškega tabora, se bomo pri tem učili pomembnih in koristnih splošno življenjskih načel in v okviru programskih vsebin opisanih v nadaljevanju aktivno izrabljali svoj počitniški čas.
PODROBNOSTI DOGODKA
22. Julij 2019
17:00
Ženavlje